جزییات تعطیلی ادارات فردا چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵` ترکیب هیئت‌رئیسه دو کمیسیون مهم مجلس مشخص شد؛ شهریاری و رضایی‌کوچی برای سومین سال در رأس ماندند انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است

زاهدی: نیروهای مقاومت چتر امنیتی رژیم صهیونیستی را ویران کردند

زاهدی: نیروهای مقاومت چتر امنیتی رژیم صهیونیستی را ویران کردند نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: رژیم صهیونیستی که تصور می‌کرد از زمین، دریا و هوا دارای یک چتر امنیتی است، با حمله نیروهای مقاومت این تصور از بین رفت و چتر امنیتی این رژیم در زمین، دریا و هوا فرو ریخت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ - ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 09
کد خبر: ۲۰۷۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدمهدی زاهدی نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملیات پیروزمندانه نیروهای مقاومت در حمله به رژیم صهیونیستی و تحولات اخیر سرزمین های اشغالی گفت: رژیم صهیونیستی تصور می‌کرد که یک چتر امنیتی کاملی دارد و فکر می‌کرد که در امنیت کامل به سر می‌برد، اما رزمندگان مقاومت فلسطین از زمین، دریا و هوا این چتر امنیتی را از بین بردند.

 

روز گذشته نیروهای مقاومت فلسطین در عملیاتی غافلگیر کننده مواضع رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی را موشک باران کردند و در حملاتی پیروزمندانه موجب وحشت سرمداران این رژیم کودک کش شدند.

 

زاهدی در این باره اظهار داشت: این اقدام رزمندگان فلسطینی تاثیرات قابل توجهی را در سطح منطقه و حتی فرامنطقه‌ای از جهات مختلف به دنبال دارد.

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: امروز تعدادی از کشورهای منطقه سعی دارند تا عادی‌سازی روابط خود با رژیم صهیونیستی را در دستور کار خود قرار دهند تا به خیال خود از چتر امنیتی که در سایه این عادی سازی روابط برایشان ایجاد می‌شود برخوردار شوند.

 

زاهدی خاطرنشان کرد: یکی از ثمرات حملات نیروهای فلسطینی به سرزمین‌های اشغالی این است که کشورهایی که چنین تصوری داشتند که با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی امنیت خواهند داشت، از این مسیر بازمی گردند و باید بدانند که هزینه‌های زیادی را به آنها تحمیل خواهد کرد.

 

وی افزود: یکی دیگر از ثمرات حمله نیروهای فلسطینی به سرزمین‌های اشغالی این است که در آینده‌ای نزدیک ما شاهد مهاجرت معکوس ساکنان رژیم صهیونیستی خواهیم بود؛ چرا که ساکنان این سرزمین با وعده و وعید دادن امتیازهای فراوان از کشورها و مناطق مختلف به اینجا آورده شده‌اند تا مثلاً ملت اسرائیل را تشکیل دهند، اما با اقدام اخیر نیروهای مقاومت فلسطین ما شاهد مهاجرت معکوس ساکنان سرزمین‌های اشغالی خواهیم بود.

 

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ظلم و ستم چند دهه گذشته رژیم صهیونیستی بر ملت فلسطین، امروز مردم این سرزمین را به خروش آورده و ما شاهد خشم ملت فلسطین هستیم که برانگیخته شده و درصدد گرفتن انتقامی سخت از رژیم صهیونیستی و ساکنان سرزمین‌های اشغالی هستند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار